Vykort med adress till Kertin Palms mottagning, klistermärke när två kvinnor fäktas 

Tandläkare

Kerstin Palm

Mästare även på tandvård

Kerstin Palm 1976

Välkommen till mig

Välkommen till min nyrenoverade tandläkarpraktik i centrala Stockholm där jag installerat ny modern utrustning för att eftersträva perfekt resultat. Jag är allmäntandläkare med lång erfarenhet av behandling av barn och vuxna. Viktigast för mig är friska tänder och god munhälsa. Jag är noga med detaljer och mjuk på hand. Som patient får du alltid ett professionellt, trevligt bemötande, samt tandvård och service av högsta kvalitet.

Tidsbokning

Telefontid 06.00 - 22.00 alla dagar

08-611 77 75 / 073-600 15 90


Hitta hit

Jakobsbergsgatan 8, 4 tr, 111 44 Stockholm

Öppettider

Tisdag & Torsdag: 7.30 - 13.00

Onsdag: 7.30 - 15.00

 • Undersökning av ny patient

  En tandläkarundersökning är en rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

  Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning. Vid besöket brukar tandläkaren även ta bort tandsten om det finns. Fyra röntgenbilder ingår i priset.

 • Tandlagning på kindtand, tre ytor

  Behandlingen inleds alltid med en undersökning. De flesta brukar vilja ha bedövning men det är något som man bestämmer själv. Vi tar sedan bort den skadade delen av tanden genom att borra innan hålet lagas med en plastfyllning.

  Om du har fått bedövning så sitter den ofta i ett par timmar efter behandlingen men du kan använda tanden som vanligt även om det är bra att vara lite försiktig.

 • Rotfyllning av framtand

  En vanlig orsak till att en rotfyllning behövs är att pulpan (det som sitter inne i tanden) blivit infekterad, det vill säga att man fått karies. Om pulpan blir infekterad kan inte kroppens försvar skydda mot bakterier. Rotfyllningen innebär då att man gör rent tanden och rotfyller den så att bakterierna försvinner och inte längre kan attackera.

 • Krona på enstaka tand, metall och porslin

  Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Om tanden är så pass förstörd att det inte räcker med att göra en plastfyllning eller att klistra fast en ersättningsdel kan din tandläkare behöva göra en helt ny krona. Den förstörda kronan byts då ut mot en konstgjord.

  Vi erbjuder även helkeramiska kronor till samma pris.

Bli patient hos mig

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Erbjudande om tandhygienist

Vi erbjuder även tandhygienist. Kom och träffa duktiga Carolina Guerrero!